Nikt nie próbuje , ja też nie mam pojęcia ale strzelić zawsze można : Łopiennik albo bliska okolica ?
Nikt nie próbuje , ja też nie mam pojęcia ale strzelić zawsze można : Łopiennik albo bliska okolica ?
Fajnie, że próbujesz. Zdjęcia są tak dobrane żeby nie zdradzić charakterystycznego kształtu szczytu, który jest znacznie wyższy od Łopiennika, bardziej od niego popularny a więc i mocniej zdeptany. Jakby tu coś więcej podpowiedzieć? - na szczyt można dojść szlakami z trzech stron.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 31-03-2016 o 17:32
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Krzyża jakiegoś na nim (tym szczycie) nie ma?
No to dam zdjęcie całkiem z bliska:
widoczek96.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No to wychodzi że to Smerek , ta wyższa grzęda na której nie ma krzyża ?
Hnatowe?
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki