Takich potoków w Bieszczadzie są setki, ale strzelę: Prowcza
Pozdrav
Z tymi potokami to racja i każdy wygląda troszkę inaczej w zależności od stanu wody. Ja miałem pierwsze skojarzenie, że to ten na potoku spadającym z Pasma Durnej ku Jabłonce/Hoczewce, gdzie kiedyś wialiśmy przed pieruńską burzą z oberwaniem chmury (nazwy nie pamiętam a nie mam dostępu do mapy okolic Baligrodu). Ale zaraz pojawiła się inna koncepcja - mercun zabłądził i niechcący zszedł parę kroków ze szlaku na terenie BdPN albo był tam jeszcze przed jego powiększeniem (wtedy co ja) a że teraz nie wolno, to i zachęcać do łamania parkowego regulaminu nie chcę.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Pod Małą Rawka?...
Dawno nikt tu nie zaglądał więc pora odświeżyć wątek:
widok55.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czy to może jakieś Kamionki czy też inne Sukowate? Nie żebym był pewien, ale trzeba zagaić, zobaczyć podpowiedź i wtedy będzie łatwiej
Czterech panów B.
Ja bym powiedział, że na ostatnim planie jest Ukraina.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki