taki widoczek z kwietnia tego roku
ORL_0023mm.jpg
skąd patrzyłem?
taki widoczek z kwietnia tego roku
ORL_0023mm.jpg
skąd patrzyłem?
Tak byłbym skłonny obstawiać, że z północy na południe. Ale jakoś takiego miejsca nie kojarzę :) Z jakiegoś wierzchołka pieruńskiej jodły na Mokliku (?) bo Żuków to chyba za daleko i jeśli te łąki to nad Polaną to chyba nie byłoby ich widać. Chyba, że całkiem dałem się zwieść i na ostatnim planie to nie Smerek i Hnatowe. Zdjęcie bardzo fajne!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
trop z Moklikiem słuszny jest, to jeszcze kilka zdjęć z tego miejsca
ORL_0029.jpg ORL_0057.jpg ORL_0066.jpg ORL_0063.jpg
Kolega Komisarz wskazał trop, ale nie odpowiedział czy strzał był celny i wątek utkwił w martwym punkcie
więc goporuszę
Wiem, wiem , ....to obsuwa, przecież nie można zadawać takich łatwych
..
hm.2024.jpg
...
A kto mi zabroni...?
Może znajdzie się ktoś kto nie będzie się wstydził ryzyka i odpowie na zagadkę : co to za widoczek ?
Ostatnio edytowane przez don Enrico ; 20-05-2024 o 22:07
Jak mam odpowiedzieć skoro to nie jest Proste.
Znam tę ścieżkę przez trawę.....
Subtelnie to ująłeś. Przecież wiadomo że Krywe jest krzywe, czyli nie jest Proste.
Wiesz że, wiele razy wraca się z przyjemnością w takie ścieżki przez trawę, tylko czasem mąci zmiana nazewnictwa na mapach
i okazuje się że dawniej szliśmy przez Ryli , a teraz ma już inną nazwę i nie wiem czy tędy szedłem
... ale to już inna bajka
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki