Widoczki ustrzeliłem spode tej kępy drzew:
Widoczki ustrzeliłem spode tej kępy drzew:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bazylu! Strzelam, ale takie łąki to w Rosolinie też są
Pozdrawiam
bertrand236
Marcinie - bez pudła! Pierwsze zdjęcie: Berdycia i przełęcz pomiędzy nią a Korbem, drugie: otoczona wzgórzami (Wysokie Berce, stoki Połomy Szczyciskiem zwane i Hwozd/Drygoman) dolina, w której kiedyś ciągnęły się zabudowania wsi Studenne, trzecie: kępa drzew otaczająca cerkwisko, spod której sfociłem dwa pierwsze widoczki. Perełka jasna, czy też jakiś ciemniejszy, przedni Koźlaczek w nagrodę się należy - więc do zobaczenia!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Z tyłu (na horyzoncie) wypisz -wymaluj Pasmo Otrytu.
Bazylu! Bo tę ambonkę niepotrzebnie obciąłeś. Już Ci się polepszyło? Cieszę się
A co tu widzicie i gdzie stoimy?
Ostatnio edytowane przez bertrand236 ; 21-01-2009 o 20:20
bertrand236
Niech podpowiedzią będzie stwierdzenie, iż myślałem że Marcin szybko odgadnie.
Pozdrawiam
bertrand236
Prawie dałbym głowę że to jest robione spod kępy drzew co się często pasą. Na prawo Tyskowa, na lewo Łopienka i Hyrcza.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)