wiadomo![]()
wiadomo![]()
Pozdrav
To ja dam takie:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czy ten grzbiet na ostatnim planie to Otryt ?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Mnie to wyglada na okolice Tyskowej ..Radziejowej , gdzieś tam, a może z "drugiej strony"? okolice Łupkowa
ps. jeszcze strzelę z dwa razy i już zgadne![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 06-03-2009 o 18:11
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Na Tyskową trochę za "płasko"to jednak chyba kierunek na Łupków,ale nie jestem pewny.
ps.strzał pierwszy![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki