A to jest widok na:
A to jest widok na:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bazylo :
Twoje przypomnienie jest rzeczywiście z Kiczery na Oratyk co widać na zdjęciu gdzie północne zbocza są zadrzewione.Czyli z Kiczery na Oratyk
Ale ..... moa zagadka była odwrotna ......... i pokazywała odwrotnie
czyli z Oratyku na Kiczerę.
Gdyby odwrócić zdjęcia (lustrzanie) to wszystko by zgrało.
Witam Wszystkich,
Zdjecie z czerwcowej wycieczki. Co tam widac na horyzoncie to nie wiem dokladnie, pytanie brzmi gdzie zdjecie zostalo zrobione - powodzenia!
zejście z Tarnicy do Wołosatego?
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Pudlo, choc rzeczywiscie podobny widok.
Podpowiedz - kolor szlaku sie nie zgadza
Ostatnio edytowane przez asiaz ; 09-04-2010 o 17:34
Zejście z Przeł. Orłowicza na Stare Sioło.
Zgadza sie, gratulacje
Takie bajorko do ogadnięcia:
Pewno Bazyl mnie wpuszcza w chaszcze, znaczy w maliny, ale jak dla mnie, to Bobrowe.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki