"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Strzelam: Pod Hyrlatą jest kilka jeziorek..., a tymczasem (3 dni minęły) zapodam moją łamigłówkę... jezioro zapewne znacie, ale skąd je dokładnie tak ładnie widaćIMG_0823 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
Marcinie, Twoja zagadka mi się rozmywa w upale chłodzonym n-tym browcem, więc zostawię sobie ją na jutro :)
Przepraszam, że moją tak zostawiłem, ale troszkę się szlajałem i szlajał się od wtorku znów będę :)
Nie jest to okolica przez Ciebie wskazana.
A szczyt znad jeziorka się prezentuje tak:
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 19-07-2010 o 00:00 Powód: dodałem o znadzie
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Eeee.... nikt się nie bawi - buuuu... Szczyt - Riaba Skała, jeziorko - wg opisu na mapie słowackiej: rybnik Medova baba.
W Bieszczadach za ciasno....?mój widoczek jest z Berda czyli byłeś blisko. Na czerwonej ścieżce z Soliny...
Bazyl :Pewnikiem od zabawy wolą pić piwo w Zatwarnicy mocząc nogi w strumyku.nikt się nie bawi - buuuu...
Skąd znasz ten widoczek i dlaczego ta biała skrzynka jest tak wysoko i po co? (uprzedzam że na część swoich pytań sam nie znam odpowiedzi)
Pasmo Wysokiego Działu - południowe zbocza Honu w dolinie widać most w Majdanie, a ponad nim zbocza Hyrlatej.
A taki widoczek dla rozruszania tematu:
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)