Bazylu zagadkę już kiedyś dawałem. Nazwijmy, że na zdjęciu jest wodok znad lipy na leśnictwo Roztoki.
A droga to taka polna dróżka, jedna z wielu nad Dziurdziowem.
Bazylu zagadkę już kiedyś dawałem. Nazwijmy, że na zdjęciu jest wodok znad lipy na leśnictwo Roztoki.
A droga to taka polna dróżka, jedna z wielu nad Dziurdziowem.
Marcin
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Tamto było zrobione z przełęczy pod Lipowcem (widok na Baligród, Gabor, Cisowiec), a ten daleki (zoom) widoczek skąd został zrobiony i co przedstawia?:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Zalatuje mi Krzemieniem, tylko nie mogę przypasować.
Z Wielkiej Rawki widok Tarnicy.
pozdrawiam
Marek
Tamten rzucik był z Jasła, przez Dział na Krzemień, a ten co przedstawia?:
Się zaraz załamię, nikt nie zgaduje! Pewnie wszyscy oglądają "Ogniomistrza Kalenia" i oczy wypatrują w poszukiwaniu widoku z mojej zagadki :). A tam tej panoramki nie ma, oj nie ma. Ale sierżant miał być na inspekcji całkiem niedaleko od wierchu, z którego zrobiłem zdjęcie. Nie zdążył - a czy Wy będziecie na tyle szybcy i spostrzegawczy by dotrzeć do celu przed upływem trzech, za przeproszeniem dób, nim padnie strzał w kolano Bazyla, czyli mus na tacy podania rozwiązania zagadki?
Wysoki Groń i Rydoszowa?
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki