Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 21-03-2011 o 20:11
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Chryszczata?
Jeszcze mam dwie podpowiedzi.
Pierwsza - tamte zdjęcia zrobiłem z tego najwyższego, połogiego grzbietu:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Myślałem, że zagadki nie będą zbyt trudne, przecież takich miejsc w Bieszczadach (chodzi mi o te łąki zbiegające w dolinę) zbyt wiele nie ma, a tu taka cisza. Może trzeba ustanowić jakąś nagrodę, bo tak za darmo to się nikomu już nie chce zgadywać? Ok, w sobotę wieczorem zapraszam zwycięzcę na piwo do UG
I jako kolejną podpowiedź dam jeszcze inny, dość charakterystyczny widoczek z tego samego miejsca:
No cóż...nikt nie podejmuje rzuconej rękawicy...sam nawarzyłem, sam dam odpowiedź: wszystkie łąki na pierwszym planie opadają ku potokowi Ruchlin, zdjęcia zrobione z Bani (oczywiście oprócz czwartego), co wybitniejsze widoczne szczyty: Chryszczata, Gabry Wierch, Markowska, Patrola.
Bazyl
tak właśnie myślałem, ale bałem się że że popełnię błędawybitniejsze widoczne szczyty: Chryszczata,
Kińczyk Bukowski z ... Halicza?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)