Powiem tak, to jest bardzo dobra górka do wchodzenia gdy jest mokro. Niby niezbyt wysoka ale daje popalić. Idealna górka na "małe co nieco" przed KIMB-em w Bystrem
...a to z innej łąki.. tylko gdzie?
Lotnisko... nie chce ci się widze nigdzie indziej chodzić tylko do sklepu :)
..ano to nie lotnisko... ino poletko myśliwskie i nie w Smolniku!.. strzelaj dalej
Ostatnio edytowane przez trzykropkiinicwiecej ; 22-12-2008 o 20:52 Powód: +
Się mi wydaje, że będzie to Wierch, ten nad źródełkiem w Mikowie.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Dzięki za uwagę, Fakt - moderator może skasować tą moją wiadomość. Jeszcze trochę sie gubię na tym forum, ale mam nadzieje ze wkrótce bede smigął po nim ze hoho ;-). A faktycznie na mojej fotce to dwu osobowy kibel w maniowie 11 u Jankesa i Justyny.
też obstawiam odpowiedź Bazylową...
Jak się przyglądnąć .... to może i tak być.
Tak by wyglądała wówczas wersja w kolorze.
Znalazł ktoś tam ślady cmentarza z PWŚ na tym Wierchu...? Mi się nieudało.
Odpowiedź na moją zagadkę:
Ulica Świerczewskiego jest na ulicy Huculskiej w Habkowcach (to leśniczówka z końca lat piędziesiątych). Staw jest nad istniejącą zabudową wsi - idąc w stronę przełęczy pod Jabłońską. Ten niewyraźny widok jest na Jasło (po prawej) i Krzemienna po lewej. Mniej więcej po środku byłoby widać Smerek. Polana jest za młodnikiem nad miejscem po cerkwi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki