Pozostańmy w podobnym klimacie:
Pozostańmy w podobnym klimacie:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ostatni plan wygląda mi na lądowisko w Bezmiechowej.
No tak. Poniósł mnie wiatr, ale spróbuje jeszcze raz, bo mam pomysł, ze w dolinie to Polana, na prawo Łeca Dział a ztyłu to może Żuków. Zdjęcie robione z Seredni.
Aż miło się robi jak ktoś próbuje, a jak jeszcze odgadnie, to dopiero radość! Ogłaszam remis :) Ładnie zidentyfikowałeś Polanę i Żuków, i to właściwie wystarczy! Ale muszę troszkę sprostować: Łeca Dział był troszkę za plecami, zdjęcie zrobione z końca tych pastwisk nad Polanami co prowadzą właśnie na Łeca Dział. Po lewej z taką wąska polanką to Moklik, z tyłu oczywiście Żuków, po prawej nisko Figura, za nią Mochnaczka. Gratulacje!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Witam serdecznie jestem tu nowa.
Zadebiutuję takim oto widoczkiem, z pytaniem: skąd to i na co?
To takie duże w tle to Otryt?
Zmuszacie mnie, żebym cofnęła się w czasie, wspięła się z powrotem na przełęcz i nieco obróciła na pięcie...
Mam nadzieję, że te wszystkie wysiłki coś dadzą...?![]()
Jakie wysiłki? Tam to nogi same niosą :)
Poznaję to drzewko:
drzewo.jpg
Czyli na wcześniejszym zaglądałaś w głąb doliny...
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)