Dokładnie tak, po raz kolejny się potwierdza że Kraszyn (Krasija) to jedno z najpiękniejszych miejsc widokowych na Bieszczady.
Zdjęcie przysłał mi Ivan B.
Dokładnie tak, po raz kolejny się potwierdza że Kraszyn (Krasija) to jedno z najpiękniejszych miejsc widokowych na Bieszczady.
Zdjęcie przysłał mi Ivan B.
Taki widoczek bieszczadzki mi się napatoczył:
widoczek58.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Tak mi coś okolicą Mchawy pachnie, choć i coś mi nie pasuje...
Skąd zrobiony ten ładny widoczek? I co przedstawia ta panoramka?
http://sunshine55.republika.pl/zagadka.jpg
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)