To numery dróg
a fotka jest gdzieś między Terką a Polankami?
To numery dróg
a fotka jest gdzieś między Terką a Polankami?
Ostatnio edytowane przez tolek banan ; 22-12-2013 o 23:08
Droga Baligród - Wołkowyja?
Jeżeli jest to dokładnie Wola Górzańska, czyli pierwszy bród od Górzanki, to zdjęcie jest lekko archiwalne. Obecnie zupełnie inaczej wygląda. Jednak obok jest kładka, która pozwoli koledze pokonać przeszkodę w suchych butach:). 22.09.2009 roku miałem podobny problem, po przejściu brodu zobaczyłem ukrytą w krzakach taką oto kładkę.
Kładka-Wola Górzańska.jpg
Ja staram sie poczekac na jakis automobil :=) W tym czasie ognisko, kielbaski
P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Co fakt, to fakt. Zdjęcie jest lekko przeterminowane , bo ma już ponad 5 lat. , ale ta kładka to była chyba równolegle do pierwszego ,
a my szliśmy z Bukowca i po dojściu do Woli Górzańskiej stanęliśmy oko w oko z rzeczką , która o tej porze zachęcała do kąpieli.
.
hm07_5298.jpg
/
Po raźnym pokonaniu i wysuszeniu stanęliśmy wkrótce (lekko zasmuceni) nad drugim brodem (wcześniejsze foto)
i co ?
Padła decyzja o trawersowaniu brzegiem, ale to nie była najlepsza decyzja, na drugi raz posłucham poniższej rady :
Ostatnio edytowane przez don Enrico ; 23-12-2013 o 21:20 Powód: poprawka
don Enrico
zbyszek1509
Kładka to I bród od Wołkowyji w sierpniu 2011 wyglądała tak:1.jpg
strumyk jest gdzieś tam :2.jpg
A moja fotka z 2011:103_1432.jpg jest z "miejsca Twojej zagadki " Enrico ?
My tę przeszkodę pokonaliśmy tak:103_1435.jpg
Za oknem zima rozwija swe ramiona, nie dziwota że ludzie siedzą przy płonących brewionach w kominku pilnując plasterka cytryny i nikomu nie chce się otwierać okienka forumowego aby czytać i rozwiązywać wspomnieniowe zagadki.
Mimo to (na przekór) wsadzę obrazek i zapytam skąd pochodzi ?
.
hm14_0540.jpg
Witam serdecznie! może Suliła?
Również witam serdecznie i gratuluję strzału.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)