Ech, pytanie postawiles tak, ze odpowiadajac na nie bardzo podpowiadam. Nie, to nie jest San. Fajnie by bylo w rozwiazaniu napisac jakie to miejsce Nie tylko rzeczke
Ech, pytanie postawiles tak, ze odpowiadajac na nie bardzo podpowiadam. Nie, to nie jest San. Fajnie by bylo w rozwiazaniu napisac jakie to miejsce Nie tylko rzeczke
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Progi na Hoczewce?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
nie, tez nie. Na lewym brzegu onegdaj co lato myli swe menazki hacerze......
P.
No to strzelam dalej, bo pojęcia nie mam: na Solince (koło Polanek).
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Strzelam, że Osława, mnie więcej koło Duszatyna.
Tak mi się kojarzy z miejscem, gdzie na RIMB-ie przechodziliśmy w bród przez rzekę.
B.
A zatem jest to bardzo charakterystyczne miejsce w Bieszczadach;-).
niestety, poki co nie padla prawidlowa odpowiedz. Jako dodatkowa podpowiedz dodam ze zdjecie jest zrobione z mostu.
mi to wygląda na Bukowiec / Solinka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki