Wyszedłem z lasu i zobaczyłem taki widok. Gdzie trafiłem ?.
Widok.jpg
Jeśli te dwa sterczące to maszty, to może Jawor widać, ale skąd ten widoczek to ciężko jakoś mi dopasować :) A jak to nie Jawor to już całkowita klapa!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
okolice Orelca
Gdzieś z okolicy Leskiego Kamienia?
Pozdrav
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 12-11-2013 o 20:12
Browar ma rację wracałem spod Kamienia Leskiego. Jednak sir Bazyl jest bliżej w swoich rozważaniach
Tak, ta pozioma linijka to szczątkowy San, jednak Skałki Myczkowieckie zostały poza kadrem z lewej strony. Podkamionka była metą mojej wędrówki. Natomiast po 12 minutach dalszego marszu zobaczyłem taki obelisk:). Mam nadzieję, że już zabudowania na pierwszym i dalszym planie są znajome:).
Schron.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)