Po 24 godzinach należy się podpowiedż...., na zamieszczonym zdjęciu, po lewej na drugim planie w głębi, znajduje się to miejsce z którego Henek "robił widoczek" do poprzedniej zagadki.
Po 24 godzinach należy się podpowiedż...., na zamieszczonym zdjęciu, po lewej na drugim planie w głębi, znajduje się to miejsce z którego Henek "robił widoczek" do poprzedniej zagadki.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To chyba widok z niebieskiego szlaku granicznego między Czereniniem a Rypim Wierchem ( a dokładnie to myślę że z Sinkowej - 999 m) na Małe Jasło. W tle po lewej - Łopiennik
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Cieszę się że zgadłem, ale niestety nie robię zdjęć, tak więc niech Ktoś inny zapoda kolejny widoczek.
To ja w zastępstwie. Łatwe jest
bertrand236
Nie jest łatwe , bo nie mogę zgadnąć. Ale zalatuje workiem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)