Wybieram się w Bieszczady w terminie 30.XII.08-2.I.O9 i prosiłbym o kilka rad w związku ze szlakami jakie warto przejść w tym okresie. Z góry dziękuję!!!![]()
Wybieram się w Bieszczady w terminie 30.XII.08-2.I.O9 i prosiłbym o kilka rad w związku ze szlakami jakie warto przejść w tym okresie. Z góry dziękuję!!!![]()
Rada podstawowa
Spójrz i poszukaj na ekranie słowa Szukaj
to jest wyszukiwarka na forumie
kliknij na nią
wpisz np słowo zima
zaznacz bieszczady praktycznie
Wyskoczy co najmniej kilka(naście) wątków o zimowym chodzeniu.
Jak je przeczytasz to wówczas wróć tu
i powiedz na początek Dzień Dobry !
a odpowiemy Ci : Witaj na forum
Zapoznałem się więc z tematami na forum a teraz moje pytanie co sądzicie o wyjściu na Tarnicę w te dni??? P.S. Pozdrowienia dla Henka![]()
A dlaczego akurat Tarnica?
Tarnica ?
to trzeba jeszcze przeczytać równoległy wątek "sylwester na szlaku"
i wszystko jasne.
wraz ze znajomymi bede u gory w sylwestra .poniewaz nie znam mozliwosci wszystkich ludzi z ekipy na rozgrzewke biore dla nich obie poloniny i Rawki zalezy oczywiscie od pogody. planowalem tez Tarnice. wejscie od Wolosatego i zejscie przez Szeroki Wierch, nastepnego dnia wejscie od Wolosatego i zejscie na Krzemien , Rozsypaniec. Oczywiscie wszystkie trasy dzienne tzn. wyjsc jeszcze po ciemku zeby wrocic przed zmrokiem
Ja pierdykam.... ludzie odpuście sobie tą nockę. Dajcie żyć tym co nie śpią aby spać mógł ktoś...![]()
...że co?... Marcinie.... starzejesz się...
Podwójny ratownik przez Marcina przmawia. Nie będą chłopaki nudzić się w tę noc czuwania.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki