Przedstawiam Wam kilka widoczków z mojej wyprawy na Tarnicę![]()
Przedstawiam Wam kilka widoczków z mojej wyprawy na Tarnicę![]()
Podwójny ratownik przez Marcina przmawia. Nie będą chłopaki nudzić się w tę noc czuwania.
... niech się cieszą "bohaterowie", że będą mogli o swoim wyczynie pocztać sami. Szkoda tylko GOPR-owców, że nie mogli spokojnie spędzić tej nocy.
pozdrawiam
Marek
...Tak to jest jak się uznaje Bieszczady za pagórki a jednocześnie chce się pochwalić "zaliczeniem" ich najwyższego szczytu!Na dodatek w zimie...
Grabolus-czysmy sie tam nie mijali na szczycie- bylem z para znajomych ok 12,udalo Ci sie ujac Tatry? pozdrawiam
Mówisz i masz![]()
po zalogowaniu na forum, czyli przez Was i Wasze zdjęcia nie liczy się już nic, tylko wyjazd w Bieszczady w zimieto dopiero choroba jak dziewczyna nie przegląda zdjęć z sukniami ślubnymi (za 5 m-cy ślub) tylko zdjęcia Bieszczadów
nałogowo!
w lecie, jesienią, byłam kilka razy, zawsze zachwycona górami i ludzi, teraz zima!
Grzesiek piękne!
Można połączyć przyjemne z „pożytecznym”:
http://www.bieszczady.pl/gallery.php...ch=&imageNo=31
Pozdrawiam
Przemek
Fajnie, że zdjęcia podobały się, nie oddają nawet w połowie tego co widzi się na żywo. W takim razie Edyto na zaostrzenie apetytu na zimowe spacery po Bieszczadach i powiedzmy jako prezent ślubny kilka innych-niekoniecznie z tego roku. A najważniejsze takie warunki to nie jest codzienność bieszczadzkiej zimy.
ooo chłopaki, nie wiem czy można mieć jeszcze bardziej zaostrzony apetyt
wyjazd planujemy na początek marca, jak z inwersjami w marcu??
Grzesiek DZIĘKUJEMY! to nasz pierwszy prezent ślubny!!!
na bank pakujemy gajerek i suknię (jak ją w końcu będę miała) w nasz karawan po ślubie i plener robimy w Bieszczadach!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)