Witam,
Poszukuję pokoju do wynajęcia w Ustrzykach Dolnych na okres około 5 miesięcy (od lutego). Nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja w Ustrzykach Dolnych, jeśli chodzi o wynajem pokoju na dłuższy okres. Bardzo proszę o informacje.
Witam,
Poszukuję pokoju do wynajęcia w Ustrzykach Dolnych na okres około 5 miesięcy (od lutego). Nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja w Ustrzykach Dolnych, jeśli chodzi o wynajem pokoju na dłuższy okres. Bardzo proszę o informacje.
Wynajem na 5 miesięcy raczej wykracza poza konwencjonalne usługi turystyczne, więc chyba najlepiej doradzi Ci miejscowa agencja nieruchomościowa. W UD znalazłem jedną - "Morawski", tel. (13) 492 78 84.
Poza tym nie sądzę, by jakikolwiek gospodarz prowadzący agroturystykę odmówił goszczenia Ciebie przez 5 miesięcy - nie wiem, ile kasy możesz przeznaczyć na wynajem, ale przy takim pobycie mogłabyś wynegocjować wysoki rabat.
Pozdrawiam
Dziekuję Ci bardzo za informację. Mam nadzieje, że uda się coś znaleźć. Chodzi mi o skromny pokój za niewielkie pieniądze,bo jako stażysta nie będę dysponować wysokimi środkami...:)Oby się udało:)
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam,
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki