Xavier, decyzja zapewne podjęta, zapewne macie powyżej 18 lat bo jak nie to chyba rodzice wiedzą o eskapadzie?
Jeśli już będziecie wychodzić to koniecznie zostawcie kartkę gospodarzowi obiektu z nazwiskami i adresami stałetgo zamieszkania i z wszystkimi swoimi numerami komórkowymi, naładujcie komórki przed wyjściem na full, posprawdzajcie zasięg na górze i jeśli wszystkie bedą go miały to przynajmniej jedną wyłączcie, będzie na poźniej (będzie rezerwa gdyby inne się rozładowały). Numer do GOPR-u 601100300, zapiszcie koniecznie!!! Inne znajdziecie tutaj http://gopr.bieszczady.pl/
Odradzam wyjście!
i weźcie świeczki:))))
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Lucyna, liną się lepiej nie związywać, jak się nie zna zasad asekuracji. Zwiążą się liną, poleci jeden i pociągnie resztę. Wszyscy wylądują w zaspie i na co to komu. Gdyby wiał huragan, przecież i tak dalej nie pójdą, tylko się wycofają (mam nadzieję..).
...hiehe... Jabol miał racje.. im głębiej w to forum tym mniej będziecie wiedzieć... aha.. i serio weźcie te świeczki!
..a tak wogóle to krzyknijcie ode mnie Czuwaj gdzieś na szczycie... może Was usłyszę na sąsiedniej Górce...
Dobra Misiaczki - o co kaman z tymi świeczkami - bądźcie ludzmi i dajcie się też pośmiać.
Jeśli chodzi o sprzęt to spokojnie - planujemy ubrać się prawie jak na K2, alumaty, folie termiczne, śpiwory zimowe, namiot Marabut powinien wytrzymać.
Dwie grupki przewodników tak spędzają sylwestra ? to dajcie znać na jaką górkę się wspinacie to spotkamy się na szlaku będzie miło ;D
Lin raczej nie przewiduję - po prostu będziemy uważać. Zabezpieczenie telekomunikacyjne będzie jak najbardziej tak jak opisał kolega wyżej - dzięki za uwagi.
A co proponujecie na pozostałe dni w bieszczadach ? Które szlaki ?
Weźcie koniecznie świeczki no i linę.. przyda się na przewodników ;-)
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)