Duje w jamie, w gawrze, pod śniegiem?
Śmiej się, śmiej ale ja do żelaznego zapasu dokładam świeczkę. Nawet jak mi nie pomorze to ktoś kto mnie znajdzie będzie mógł mi ją zapalić.
Żelazny zapas: kilka folii-koców ratowniczych, chyba mam cztery, czołówka plus latarka diodowa, chemiczne światło, małe znicze plus żel-ognisko w puszce, znakomicie wyposażona apteczka z chamicznymi ocieplaczami ( Ci co wiedzą to wiedzą, Ci co nie wiedzą nie mają prawa stosować,ocieplacze 10 godz do rąk, zapałki zatopione w wosku i świeca. No i racje wojskowei żelewysokoenergetyczne plus suszone owoce.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 24-12-2008 o 11:35
Xavier napisał
Mam pytanko, jak to teraz jest ?namiot Marabut powinien wytrzymać.
.. na terenie PARKU można w dowolnym miejscu nocować w namiocie , czy tylko w wyznaczonych.
Nigdy nie czytałem tych regulaminów, muszę się uaktualnić, pewnie już można.
Z tego co wyczytalem na tablicach informacyjnych nocleg jest zabroniony, chyba ze warunki nas do trgo zmuszaja
Pozdrawiam
Przemek
Henek rozumiem, że na czerwonym świetle też nigdy nie przejeżdżałeś na skrzyżowaniu?(ew. jeśli nie masz prawka lub auta to nigdy na czerwonym świetle przez pasy nie przechodziłeś).
Niech żyje WRB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolna Republika Bieszczadzka
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Od zmierzchu do świtu na obszarze Parku obowiązuje zakaz biwakowania w górach - poza wyznaczonymi polami biwakowymi.
jak nic trzeba nocami chodzic a za dnia biwakowac :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Naprawdę wolelibyście, by zakazu nie było, czy tez wielu ten zakaz łamało?
Buba poczytaj dobrze regulamin poruszanie się po szlakach jest też zabronione.
pozdrowieniazbyszekj
zdecydowanie łamało!
ja kocham jak mi ktoś czegoś zabrania![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki