"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ale drążysz orsini...wygadał się z tą kasą, a teraz biedna chłopina musi skłamać by ukryć misterny plan rozlicznych atrakcji jakie dla Ciebie szykował
PS. A nieco bardziej w temacie to zazdroszczę Wam tej kolejki o ile dojdzie do skutku...
PS1. Nie wiem jak obecnie,ale niegdyś w rumuńskich kantorach powszechnie pobierano prowizję...bezprowizyjne także widzieliśmy,a kurs w nich nie był gorszy.
Ostatnio edytowane przez paszczak ; 08-02-2009 o 10:40
Nie drążę, po prostu topic "Hipokryzja" jest ciut wyżej.
Bogdan Loebl
Za 400 zł to może pociągiem byś dojechała albo stopem z zupkami chińskimi. Zastanów się zanim coś napiszesz. Podczas wyjazdu zrobimy około 2500 km po drogach górskich i pawie codziennie będziemy wyjeżdżać w terenie na znaczne wysokości auto terenowe pali wtedy nawet do 20l. Więc sobie przelicz ile będzie kosztowało same paliwo. Jadąc też tyle km w trudnych warunkach trzeba się liczyć z jakąś awarią itp. Co do kosztów noclegów dla mnie za 80zł jest za drogo jak mogę znaleźć coś tańszego. Ale stać mnie zapłacić i więcej gdy nie ma innej alternatywy. A nawet jak bym napisał że chce 6000zl zabrać to chyba moja sprawa. Lubie np kupować na takich wyjazdach wszystkie możliwe przewodniki, albumy czy mapy. Gdy jest pogoda to wolę spać w pięknym miejscu w namiocie w górach niż w hotelu z bajerami na dole. A za zaoszczędzoną kasę kupić sobie czy jakiś album albo ciekawą pamiątkę np toporek
A przy okazji określ się w końcu czy jedziesz czy nie bo zmieniasz zdanie średnio co tydzień. Wczoraj zmieniłaś je publicznie a jak ci pisałem jest już krótka lista rezerwowa osób chcących się z nami zabrać i dostaje już pytania że skoro ty zrezygnowałaś to czy można się na twoje miejsce załapać.
Pisze to publicznie żeby potem nie było do mnie pretensji.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
...
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 08-02-2009 o 11:09
Bogdan Loebl
Widzę że dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, nie potrafisz czytać? pisałem, że moje wydatki to moja sprawa a ty mi już tu wchodzisz z butami w budżet domowy. I nie odpowiedziałaś mi na pytanie ?
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Po wczorajszym nie mam ochoty z Tobą rozmawiać--przysłowie niedźwiedzie...
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 08-02-2009 o 11:11
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)