My zapłaciliśmy mandat niedojeżdżając do Aradu nawet za brak winiety, a to jest miasto blisko granicy węgierskiej.
Za to samo na Słowacji za jazdę po autostradzie bez takowej.
My zapłaciliśmy mandat niedojeżdżając do Aradu nawet za brak winiety, a to jest miasto blisko granicy węgierskiej.
Za to samo na Słowacji za jazdę po autostradzie bez takowej.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Tak, robię to, ale ze względów praktycznych. Nie jade do Lwowa specjalnie po to aby wypłacić gotówkę, ale dlatego że lubię to miasto. Dlatego też tam wypłacam gotówkę, aby miec czym zapłacić za przejazd w góry oraz aby już po drodze nie tracić czasu na poszukiwania bankomatu![]()
Kiedyś będzie prościej. Będzie wspólna waluta. Na Słowacji już jest.
Dla zainteresowanych wrzuciłem na www.rumunia.net.travel.pl bezpośrednie linki do ściągnięcia map regionów w których będziemy. Za jednym zamachem można ściągnąć tylko kilka plików. Po odczekaniu pewnego czasu można ściągać dalej.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Wstępnie prosze mnie dopisac . Ja+ Jurek samochód odpowiedni mam , czas plus ,minus 10 dni nie przewiduje wolnych miejsc w aucie . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia.
Pozdrawiam Iza
Zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie, brak wolnych miejsc rozumiem z powodu marki samochodu a zarazem z autopsji![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Ty jakoś zawsze brałeś pasażerów z tego co pamiętam, więc co Ty pieprzysz ,że rozumiesz![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Irku marka nie ta o której myślisz , a reszta raczej wynika z mojego nienajlepszego doświadczenia w podróżowaniu w "szerszym" składzie :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki