Pokaż wyniki od 1 do 10 z 628

Wątek: Beskid Niski -wiosna, lato ... jesień, zima

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar olgaa
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Beskid Niski -wiosna, lato ... jesień, zima

Ciemności Egipskie panowały jeszcze jak bandyta zadzwoniłwstajemy babo oj jeszcze z pół godzinki pośpijmy, no dobra ale ani minutki dłużej. I tak jeszcze dobrze mi się nie przysnęło a już musiałam wstawać Zaspana poczłapałam do kuchni, pijesz babo herbatkę???nie latte waniliowe poproszę i szarlotkęa tyś się przypadkiem nie rąbnęłaś w główkę??? ta zaraz rąbnęłam dwadzieścia sześć lat zawsze rano parzysz mi herbatę i się głupio pytaszo mamy focha z rana, oj tam oj tam zaraz foch już pogrymasić nie możnaSiadaj i jedz bo koniki nie będą na nas czekać, no tak zapomniałam przecież wybieramy się na spęd koni huculskich do RegietowaPogoda cudna chodź mroźno i szron już pokrył trawę. Koło dziesiątej dotarliśmy na miejsce trzeba poszukać bezpiecznego miejsca do oglądania. I tak usłyszeliśmy straszny tupot matko ile ich jest pewno z dwieście pędziły jak oszalałe kurz unosił się w powietrzu a baty poganiaczy strzelały ech co za widok. Zgonione konie złapały oddech w stadninie jedne się pasły a inne tarzały z radości. Przecież będą zimować w ciepłej stajni i sianko zawsze pod nosek. Atrakcji w stadninie nie brakowało a to pokazy konne to zwiedzanie stadniny i zabawa w karczmie oj działo się działoPo ucztowaniu i napełnieniu smakołykami brzuszków ruszyliśmy z duszkiem na Rotundę. Po drodze oczywiście zahaczyliśmy o bazę pusto było i cicho chodź ktoś zostawił dla nas pizze i nawet keczup do kompletuWolnym kroczkiem ruszyliśmy w górę liście tak cudnie szeleściły pod butami orzechówka się darła głośno słonko świeciło i było cudownieRotunda ukazała nam się skąpana w promykach słonka niebo było tak błękitne jak by je ktoś farbami pomalował. Posiedzieliśmy w milczeniu i czas wracać do domku chodź wcale do domku nas nie ciągło ale wszystko co dobre szybko się kończyale za rok znowu tu przyjadę a co
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)