Szkoda, że zdjęć nie zamieściłeś. Duszatyn, nie Duszatyń. Pewnie las zaśnieżony, tropów przecinających drogę też dużo.. Tak dawno mnie tam nie było..
Bez kompleksów Madey. Właściwa miara do rzeczy.
Pozdrawiam
Długi
Szkoda, że zdjęć nie zamieściłeś. Duszatyn, nie Duszatyń. Pewnie las zaśnieżony, tropów przecinających drogę też dużo.. Tak dawno mnie tam nie było..
Bez kompleksów Madey. Właściwa miara do rzeczy.
Pozdrawiam
Długi
Madey pisze
Tak z ciekawości to robiliście tą trasę przez Kwaśnicę ? czy asfaltem przez Bóbrkę ?udało Nam się pokonać pieszo trasę Myczkowce(nocleg)-tama Solina
p.s. bardzo sympatyczna relacja i podpisuję się pod Długim
Właściwa miara do rzeczy.
Trasę Myczkowce-Solina robiliśmy asfaltem zaśnieżonym przez Bóbrkę, przyznam, że nawet nie wiedziałem o Kwaśnicy...
ale fajnie było!
Natomiast idąc na Jeziorka Duszatyńskie byliśmy pierwszymi osobami na szlaku ok 11.30, wracając mijaliśmy tylko 3 osobową grupkę.
Ostatnio edytowane przez Madey ; 05-01-2009 o 19:13
Próbka zdjęć...
Ostatnio edytowane przez majka777 ; 05-01-2009 o 21:25
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Fajne fotki, fajna relacja i z mojej strony... zazdrość. Fajną pogądę trafiliście. A na Medzilaborce sam muszę się wybrać.
Pozdrawiam.
Witam
Zamierzam w tym roku odwiedzić Bieszczady, jednak tym razem samotnie chciałabym się po nich powałęsać. Otóż zastanawiam się, czy zachowuję się rozsądnie i mam cichą nadzieję, że udzielicie mi pomocy. Co prawda mam doświadczenie jeżeli chodzi o górskie wycieczki, jednak zawsze były to obozy wędrowne bądź wakacje z rodziną, a teraz wyjątkowo zależy mi na spokoju. W Bieszczadach już byłam, więc nie są one mi do końca obce. Pomyślałam,*że na dobry początek mogę ponownie wejść na Tarnicę, Rawki, wstąpić do Chatki Puchatka. To miejsca raczej popularne, wydaje mi się że na początek całkiem odpowiednie.
Po prostu chciałabym się upewnić w swojej decyzji, to nie byle co. W końcu to góry
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Serdecznie Pozdrawiam!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)