Paszczak piękne to drewno, nie dziwię się, że określasz je mianem klejnotów, bo warto jeszcze dodać, że są to klejnoty z duszą.
Paszczak piękne to drewno, nie dziwię się, że określasz je mianem klejnotów, bo warto jeszcze dodać, że są to klejnoty z duszą.
pozdrawiam
Marek
Ano, czynią swoisty klimat w tych wyjątkowych dolinach...przyjemnie się wędruje mając na czym oko i myśl zawiesić...mam na myśli także inne pamiątki dawnych czasów, których z racji rozmaitych wydarzeń jest tam bardzo bogato. Mnie ten region już dawno silnie zaraził i takoż silnie przyciąga. Ktoś kiedyś powiedział, że w tych górach najpiękniejsze są właśnie doliny...i chyba miał rację![]()
Cześć, kolejny i tradycyjny już offtop w offtopicu ;] Ale wciąż w moim wątku więc sobie pozwolę :P Otóż tym razem nawiedziłem z kumplem mało zachodni beskid nazywany Bieszadami. Jak komuś jeszcze nie dość widoku tych stron to nieco obrazków z wycieczki wrzuciłem tu:http://tiny.pl/vs4w. Chodzi o 26,27,28 luty oraz 1 marzec 2009r. Pozdrawiam
jak zwykle super
ale mieliście zimę!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No,niestety czas przeszły na miejscu...sporo miejsc do odwiedzenia na nartach zostało, a tu złe duchy wloką człowieka na niziny,do dużej osady nad dużą rzeką. Ale zima została, konne kuligi po bieszczadzie śmigają,wyżej łajtałtu można zakosztować by po chwili daleki widok ujrzeć, ludzi mało, fajnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)