Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Domyślnie Odp: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?

Personalnie???
    Zorganizowałem spotkanie, na którym mielismy poprawić błędy formalne wniosku.
    Nie było Cię na nim, tak jak i nie było innych osób.
    Takie są fakty.

Żeby współpracować trzeba mieć z kim współpracować.Trzeba mieć wsparcie bo inaczej to faktycznie nic innego jak pospolite ruszenie.

Obwiniasz mnie o bicie piany...to zastanów sie nad swoja wielką wadą jaką jest kreowanie chaosu i bałaganu informacyjnego.

Nie chcę Ci przypominac niegdysiejszych postów Bazi Z. o tobie.Ale jak będę zmuszony, kto wie.Grasz nieczysto, atakujesz na forum. Wywołujesz wojenki, obrażasz innych i czepiasz sie personalnie. Pamiętaj - kto mieczem wojuje od miecza ginie.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Zefir Zobacz posta
    Personalnie???
    Zorganizowałem spotkanie, na którym mielismy poprawić błędy formalne wniosku.
    Nie było Cię na nim, tak jak i nie było innych osób.
    Takie są fakty.

Żeby współpracować trzeba mieć z kim współpracować.Trzeba mieć wsparcie bo inaczej to faktycznie nic innego jak pospolite ruszenie.

Obwiniasz mnie o bicie piany...to zastanów sie nad swoja wielką wadą jaką jest kreowanie chaosu i bałaganu informacyjnego.

Nie chcę Ci przypominac niegdysiejszych postów Bazi Z. o tobie.Ale jak będę zmuszony, kto wie.Grasz nieczysto, atakujesz na forum. Wywołujesz wojenki, obrażasz innych i czepiasz sie personalnie. Pamiętaj - kto mieczem wojuje od miecza ginie.
    Hmm ale dlaczego nikt nie chciał z Tobą współpracować? Może sobie odpowiesz na to pytanie. Dlaczego nie pojechałam na spotkanie? Taką decyzję podjełam na konferencji obserwując Twoje zachowanie i słuchając tego co mówisz.
    Masz racje. Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Mam wredny charakter, wszyscy to wiedzą. Prosze przypominaj lub nie przypominaj.Jest mi to obojętne. Nie licz jednak na to, że pozwolę Ci znowu na zrobienie takiej hucpy jak próba powołania naszego stowarzyszenia.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Mam wredny charakter, wszyscy to wiedzą.
    Choć raz jesteś szczera....

Dlaczego Stow. na rzecz Turnickiego PN nie powstało. Patrz wyżej (cytat).

A tak bez żartów - faktycznie z mojej winy. Jestem aspołeczny i brak mi zdolności interpersonalnych.

Tak to moja wina i biorę to w całości na siebie.

Aby jednak zachować choć trochę godności i dobrego smaku (którego Tobie najwyraźniej brak) nie zamierzam brać udziału w dyskusji, której kwintesencją jest monolog, ponieważ z forumowiczów tylko my znamy "prawdę", a dalsze psykówki nie służą sprawie Turnickiego, a wręcz przeciwnie. To moje zdanie.
    Faktycznie - Stowarzyszenie to ogromna porażka na płaszczyźnie realnej, ale sukces jeśli chodzi o nagłośnienie tematu(nie mylic z rzetelną informacją ). Duży sukces. I tego nikt tym wszytskim osobom, które zaangażowały się "na żywca" - nie odbierze. Finito.

lucyna
    Guest

Choć raz jesteś szczera....

Dlaczego Stow. na rzecz Turnickiego PN nie powstało. Patrz wyżej (cytat).

A tak bez żartów - faktycznie z mojej winy. Jestem aspołeczny i brak mi zdolności interpersonalnych.

Tak to moja wina i biorę to w całości na siebie.
    Bez komentarza.

lucyna
    Guest

Bez komentarza.

---------------------
    Tak, osiągnęlismy porozumienie.
    Ja mam wredny charakter i z tego powodu członkowie założyciele nie chcieli współpracować z Zefirem.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)