Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego

Cytat Zamieszczone przez leszczu Zobacz posta
    Proponuje korzystać z prywatnych wiadomości
    Tylko zaraz nie atakować
    No właśnie, na forum od razu widac z kim lucyna przestała współpracować.
    Recon miał rację. Czas pójść po rozum do głowy i wyciągnąć wnioski.
    Zefir na pewno dostał te meile, był ostrzegany przed mną. Wiem kto je pisał. Czy było to dla mnie zaskoczeniem? W chwili, gdy je dostawał tak. W czasie, gdy trwała ta rozmowa już nie. Oczywiście autorka tych informacji, a raczej rewelacji nie poniesie konskwencji. Przez wzgląd na to, że przez kilka lat uważałam ją za przyjaciółkę. Razem wędrowałyśmy, dzieliłyśmy się ostatnią kanapką, jest przewodniczką, którą wprowadziłam w górski świat. Gdzieś popełniłam błąd. Szkoda, że nie słuchałam Kumpela. Miał rację kiedyś mówiąc mi: uważaj mając takich przyjaciół niepotrzebni ci są wrogowie.
    Chciałam dać szansę młodym,tym przed którymi jest przyszłość. W kilku przypadkach nie powiodło się. Czas zmienić zasady. Będę od dziś współpracować tylko z tymi, którzy znacząco wybijają się i mają już swoje miejsce na rynku lub w Bieszczadach.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Domyślnie Odp: [wydzielony] Dlaczego nie powstało Stowarzyszenie Turnickiego Parku Narodowego

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    No właśnie, na forum od razu widac z kim lucyna przestała współpracować.
    Recon miał rację. Czas pójść po rozum do głowy i wyciągnąć wnioski.
    Zefir na pewno dostał te meile, był ostrzegany przed mną. Wiem kto je pisał. Czy było to dla mnie zaskoczeniem? W chwili, gdy je dostawał tak. W czasie, gdy trwała ta rozmowa już nie. Oczywiście autorka tych informacji, a raczej rewelacji nie poniesie konskwencji. Przez wzgląd na to, że przez kilka lat uważałam ją za przyjaciółkę. Razem wędrowałyśmy, dzieliłyśmy się ostatnią kanapką, jest przewodniczką, którą wprowadziłam w górski świat. Gdzieś popełniłam błąd. Szkoda, że nie słuchałam Kumpela. Miał rację kiedyś mówiąc mi: uważaj mając takich przyjaciół niepotrzebni ci są wrogowie.
    Chciałam dać szansę młodym,tym przed którymi jest przyszłość. W kilku przypadkach nie powiodło się. Czas zmienić zasady. Będę od dziś współpracować tylko z tymi, którzy znacząco wybijają się i mają już swoje miejsce na rynku lub w Bieszczadach.
    Nie udostępniłem ci żadnych maili, skąd takie wnioski i pewniki- jak powyżej -Bóg raczy wiedzieć.

Ale faktycznie - prywatne animozje powinny być załatwiane na PRIVIE. Już kilka razy zwracałem na to uwagę.

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Cytat Zamieszczone przez Zefir Zobacz posta
    prywatne animozje powinny być załatwiane na PRIVIE. Już kilka razy zwracałem na to uwagę.
    To dlaczego ciągniesz ten niesmaczny spór publicznie?
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

... i tak to "Bieszczadnicy" wadzą się prześlicznie z "Bieszczadnikami" ... LOL

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)