Gratulacje!
Gratulacje!
Marcowy napisał
.... kurde nie wiem doprawdy, czy ja złożyłem Ci pocałunek śmierci ..... ale niezależnie od tego cieszę sięAle pocałunek śmierci złożył (niemal w ostatniej chwili) jeden z kandydatów głosując... na swojego konkurenta. Szkoda, że Państwo tego nie widzieli
Cieszę się na myśl że będę miał kolejnego sponsora-laureata.
Mam już obiecane piwo od Bartka
nad Wuką muszę jeszcze popracować ...... ale myślę że z pozytywnym skutkiem
a teraz pozostajesz mi ty Browarku ....jako kolejny sponsor ...myślę że śię nie wywiniesz ? ....wszakże w planach jest kolejny tajemniczy RIMB,
Gratulacje Browar!
Pozdrawiam
Przemek
Gratulacje dla Recon-a1 i Browara
B.
Jeszcze dziś wieczorem poznamy Doradcę Roku! Wszyscy będą zaszokowani, a najbardziej - sam laureat
Tytułem przypomnienia - tylko do jutra wybieramy Powsimordę-Satyryka! Jabol czy Pastor? A może to już rozstrzygnięte? Bo różnica w liczbie głosów jest pokaźna i wynosi 2!
A dzięki wielkie Wam wszystkim za dobre słowo.
Henek, intrygująco zabrzmiało z tym RIMB-em, już mnie korci![]()
Pozdrav
Owacje i browar na stojąco dla Browara:) pisałbym sie naRIMBać jakby termin spasował...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Doradcę Roku czas zdekonspirować.
Trzyosobowe grono finalistów było zacne, więc nie dziwota, że Basia Z. i Marcin Scelina zajęli ex-aequo drugie miejsce, jednakże od początku prowadził i żółtej koszuliny lidera nie oddał
Piotr!!!
Pierwsza Powsimorda-recydywista, ale w innej kategorii, czyli wszechstronna bestyjaGratulacje!!!
Gratulacje!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki