Pulę nagród wzbogaciły tomiki wierszy "Nocne niebo śpiewa aniołami". Dzięki, WUKA!
PS. Jedynie przez chwilę zastanawiałem się, dlaczego w przesyłce jest tylko 7 egzemplarzy![]()
Pulę nagród wzbogaciły tomiki wierszy "Nocne niebo śpiewa aniołami". Dzięki, WUKA!
PS. Jedynie przez chwilę zastanawiałem się, dlaczego w przesyłce jest tylko 7 egzemplarzy![]()
Czynię starania o jeszcze inne nagrody-o rezultatach powiadomię jak tylko się uda!Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Fantastycznie z tymi Aniołami!dziękuję!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Powsimordy Wy moje:
- Marcin Scelina - Forumowicz Roku,
- Piotr - Doradca Roku,
- Browar - Detalik Roku,
- Recon1 - Korespondent Roku,
- Bmiller - Fotografik Roku,
- Pastor - Satyryk Roku,
- WUKA - Poeta Roku,
- Orsini - Malkontent Roku.
- serdecznie Wam gratuluję i do licznych nagród już Wam przyznanych dorzucam od siebie (każdemu/każdej z Was) po aktualnej, dokładnej mapie Puszczy Kampinoskiej. Może ów podarek kogoś natchnie do spróbowania turystyki i tam.
Bo Puszcza Kampinoska - poza jej częścią najbardziej przyległą do Warszawy - to prawdziwa puszcza. Trenuję w niej piesze wycieczki przez cały rok, szlifując formę na Bieszczady (np. jutro też się wybieram, już na 3-cią tam wycieczkę w br.).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Wielkie dzięki za nagrody, Panie Prezydencie! :)
Troszkę spóźnione (byłem tydzień w górach) ale za to bardzo serdeczne gratulacje dla wszystkich POWSIMORD 2009!
Niech żyją, żyją Nam!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Globalne gratulacje :)
Dla wyróżnionych i tych, co tak dbają o nagrody dla Powsimord![]()
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Do puli nagród dołączyła jeszcze ciepła płyta live "Labirynt wspomnień", czyli koncert z okazji 15-lecia "Małżeństwa z Rozsądku".
Dzięki wielkie dla zespołu i dla Wuki za pośrednictwo![]()
Jako, żem świeży stosunkowo tutaj, to wiedza moja mała ale ciekawość wielka. Przeto mam pytania... jaka jest geneza powstania "powsimordy", kto dał taką propozycję i skąd zaczerpnął pomysł?
Idea nagród forumowych została przeze mnie zaczerpnięta z innego forum (muzycznego), na którym się czasem udzielam. Tam co roku organizowany jest specjalny koncert z ogłoszeniem wyników i wręczeniem nagród. A sama nazwa "Powsimordy" została wymyślona przez Derty'ego i przyjęta przez aklamację. Jak raz nie mogę znaleźć tego wątku, ale gdzieś tam w czeluściach forumowych na pewno jest.
Tak, był taki (nawet nieodległy) czas, gdy różne decyzje podejmowano tu przez aklamację![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)