hahahaha no teraz to Marcina obraziłeśz tym Palikotem
hahahaha no teraz to Marcina obraziłeśz tym Palikotem
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
16. Sir Bazyl
17. Aleksandra
18. Klopsik
Do urn!!!
Wygląda na to że zostało jeszcze kilka godzin.
O której jest zamykany lokal wyborczy ?
21. Gar
Oczko!!!Trzy godziny do zamknięcia... hik... lokalu!!!
Panie, Panowie! Mamy za sobą I turę głosowania na Powsimordę 2009
Zgodnie z ordynacją do II tury awansowali kandydaci, na których oddano więcej niż jeden ważny głos. Jeśli takich kandydatów było mniej niż trzech w jednej kategorii, do II rundy awansowali także wszyscy pozostali kandydaci, na których oddano przynajmniej jeden ważny głos. Ta ostatnia sytuacja miała miejsce w przypadku kategorii Forumowicza i Satyryka Roku, stąd tylu finalistów.
Oddaliście 21 głosów, z czego 20 ważnych. Finaliści w kolejności alfabetycznej wyglądają tak
Forumowicz Roku
- Asia999
- BasiaZ
- Bertrand236
- Jabol
- Lucyna
- Marcin Scelina
- Recon1
- Stały Bywalec
- Vm2301
Doradca Roku
- BasiaZ
- Marcin Scelina
- Piotr
Detalik Roku
- Browar
- Henek
- Sir_Bazyl
Korespondent Roku
- Bertrand 236
- Recon1
- Stały Bywalec
Fotografik Roku
- Bmiller
- Machoney
- Marcin Scelina
Satyryk Roku
- Jabol
- Klopsik
- Michał
- Pastor
- Stały Bywalec
- Trzykropkiiinicwiecej
Poeta Roku
- Hern
- WUKA
- Trzykropkiinicwiecej
Malkontent Roku
- Lucyna
- Orsini
- Zefir
II tura ruszyć miała w poniedziałek, ale sądzę, że możemy rozpocząć ją… JUŻ TERAZ!!!Kończymy 31 stycznia.
Przypominam, że teraz oddajecie głosy tylko na jednego z wymienionych wyżej finalistów. Prywatną wiadomość do mnie tytułujecie: „II tura”, pozostałe zasady są bez zmian.
[prywata on] Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali głosy na moją relację. Ale zgodnie z ordynacją odesłałem je z prośbą o wytypowanie kogoś innego. Pozdrawiam.[prywata off]
Oczywiście o północy
BTW - kol. Klopsik proszony o sprawdzenie PW, bo nadesłał trochu felerny głos![]()
19. vm2301
20. orsini
No cóż ordynacja dezercji nie przewiduje, jak to już precedens Bertranda pokazał, więc jak rozumiem ten głos oddany na mnie zostanie właściwie jednak spożytkowany.
Bo wszelkie nagrody należą się tym co w danej dziedzinie zrobili cennego...a jakoś nie widzę sie w kategorii "pitolenie 3po3 czasem z załącznikiem" hi hi hi
I choć wielu lubię czytać, a właściwie, to nie ma osób, których nie lubię czytać (o Chryste, mój polonista się w grobie przewraca) to jednak głos trza oddać na tego/tą jedynego/jedyną.
No cóż mam kandydata nie do pobicia, więc głos swój właśnie ślę....Forumowiczem Powsimordą ostatnich 12 miesięcy zostaje.....
Pozdrawiam:)
Jako kolejni wyborcy zarejestrowali się:
8. Trzykropkiinicwiecej
9. Basia Z.
10. Vm2301
11. Majka 777
12. Bertrand326
Do uryn, bracia i siostry!![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)