Głosy oddane w II turze:
1. Wuka
2. Hero
3. Recon1
4. Misieg
5. Piskal
6. Bmiller
7. Paszczak
Dziękuję i pozdrawiam
Głosy oddane w II turze:
1. Wuka
2. Hero
3. Recon1
4. Misieg
5. Piskal
6. Bmiller
7. Paszczak
Dziękuję i pozdrawiam
Szanowni Państwo!
Ponieważ w ubiegłym roku nie zmieszczałem korespondencji, albo były one sporadyczne i krótkie - PROSZĘ o wykreślenie mnie z tej listy. Proszę o głosowanie na pozostałych kandydatów.
Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie.
bertrand236
Cóż... Ordynacja nie przewiduje takich wyłączeń, więc mogę tylko przyłączyć się do apelu Bertranda i prosić o uszanowanie Jego woli![]()
To tak właściwie „Powsimordy 2009”, powinny się nazywać „Powsimordy 2008”.
Pozdrawiam
Przemek
W sumie tak, ale Powsimordy 2008 zostały przyznane w zeszłym roku. Poza tym trochę głupio wręczać Powsimordy 2008 w połowie roku 2009![]()
No cóż ordynacja dezercji nie przewiduje, jak to już precedens Bertranda pokazał, więc jak rozumiem ten głos oddany na mnie zostanie właściwie jednak spożytkowany.
Bo wszelkie nagrody należą się tym co w danej dziedzinie zrobili cennego...a jakoś nie widzę sie w kategorii "pitolenie 3po3 czasem z załącznikiem" hi hi hi
I choć wielu lubię czytać, a właściwie, to nie ma osób, których nie lubię czytać (o Chryste, mój polonista się w grobie przewraca) to jednak głos trza oddać na tego/tą jedynego/jedyną.
No cóż mam kandydata nie do pobicia, więc głos swój właśnie ślę....Forumowiczem Powsimordą ostatnich 12 miesięcy zostaje.....
Pozdrawiam:)
Jako kolejni wyborcy zarejestrowali się:
8. Trzykropkiinicwiecej
9. Basia Z.
10. Vm2301
11. Majka 777
12. Bertrand326
Do uryn, bracia i siostry!![]()
Mi tam to słowo kojarzy się bardzo dobrze http://www.uryn.cso.pl/ . Browar, a Ty o czym myślałeś?
Przepraszam za off :)
Ostatnio edytowane przez majka777 ; 21-01-2009 o 17:12 Powód: literówka
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Mnie od razu przyszła na myśl fraszka Morsztyna "Na srebrny urynał":
W nieszczęsne srebro szczysz,a ze szkła pijesz
Drożej szczysz niźli pijesz,nie po ludzku żyjesz
Pomyślałem że Marcowy nie dokończył zawołania "do urynałów, bracia i siostry"
Tylko co On miał na myśli?![]()
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)