Myślałem, że pogratuluję Ci dzisiaj osobiście ale słyszałem, że zrejterowałeś. Przyjmij wirtualny uścisk dłoni.
Myślałem, że pogratuluję Ci dzisiaj osobiście ale słyszałem, że zrejterowałeś. Przyjmij wirtualny uścisk dłoni.
bertrand236
Gratulacje dla laureata - autora zdjęć z duszą![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Serdeczne gratulacje dla WUKI i Bartka!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Gratulacje Bartek!
Marcin
Byłem dzisiaj na małym spotkaniu bieszczadzkim w ... Z kilkoma czynnymi forowiczami /jak ja nie lubię tego słowa/zastanawialiśmy się nad jednym tematem. Wg stanu na dzien dzisiejszy /proszę mnie poprawić jeżeli się mylę/ na miejsce KIMBU głosowało 29 osób. Na Powsimordy niespełna połowa. Czyli nie jest istotne, co i kto na tym forum "wyprawia" tylko jest istotne, gdzie się napijemy i kto ile flaszek przytarga. Trochę mi smutno jest.
Pozdrawiam
bertrand236
No to się rozwesel.
Nasze Forum jest b. rozbudowane i dokładna "egzegeza" wszystkich postów wymagałaby chyba nie odchodzenia od monitora. Poza tym wymagałaby też systematycznego (przez cały rok) śledzenia ich treści.
Ja np. mam swoje typy w części "powsimordowych" kategorii, ale nie głosowałem, gdyż uznałem, że moja wiedza w tym zakresie mogłaby być niekompletna.
Dlatego uznajmy osoby, które zagłosowały, za ekspertów i zdajmy się na ich osąd.
Odnośnie zaś owych flaszek, to obawiam się Bertrandzie, że jeśli nie zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Krywem, to nikt ich nie przytarga (a przynajmniej nikt tego jeszcze nie obiecał).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Basiu ! to jest wątek o powsimordach i masz rację gdy piszesz
propozycje w poszczególnych kategoriach.jak inaczej niż subiektywnie ocenić
Jeno Bertrand mimochodem zauważa że ...nie tak bardzo ważny wybór miejsca KIMBowania wzbudza o wiele więcej entuzjazmu
niż dbałość o wysoki poziom tego forum poprzez promowanie najlepszych.
Podzielam jego zdanie że 10razy ważniejsza jest zabawa w Powsimordy niż jałowe dysputy nad miejscemgdzie się napijemy i kto ile flaszek przytarga
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki