Po weryfikacji dat czas założyć związek kombatantów... ZK BFD![]()
Po weryfikacji dat czas założyć związek kombatantów... ZK BFD![]()
No pewnie :)
Tutaj jest lista obecności z roku 2002 (sierpień 2002).
Widać jak na dłoni kto dbał o poziom forum w tamtych mionionych dawno latach.
Co do KIMBU - kto wie, kto wie... :)
EDYTA:
Tutaj przypadkiem trafiłem na pierwszą zarejestrowaną przez Wayback Machine wersję forum:
http://web.archive.org/web/200101170...&ID=bieszczady - czad :D
Nie pamiętałem, że od tego zaczynaliśmy (lipiec 2000 roku).
Ostatnio edytowane przez admin ; 11-01-2009 o 04:01
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
[QUOTE=admin;71723]...Tutaj jest lista obecności z roku 2002 (sierpień 2002).
Widać jak na dłoni kto dbał o poziom forum w tamtych mionionych dawno latach....[QUOTE]
Darku, dzięki za pokazanie - przypomnienie jak "wyglądało" Forum kiedyś tam.
Toż to niestety już historia.
I z historycznego li tylko obowiązku przypomnę, iż w owym czasie działały równolegle, między innymi fora dyskusyjne na serwisach Staszka i Piotra.
Które to po zakończeniu obrad I KIMB-u mały jedno wspólne Forum na WB.
pozdroowka
marekm
No po prostu od tej chwalebnej daty zaczęła się historia Bieszczadów (dla niektórych)...
A właśnie. Twój post zawiera nie tylko utajoną złośliwość. Odkryłem w nim także "myśl głębszą".
Warto by taką ankietę - sondę wśród nas przeprowadzić, która obejmowałaby dwie daty: niewirtualnego poznania Bieszczad (pierwszy nieco dłuższy pobyt, np. wakacje lub urlop, nie mam na myśli króciutkich objazdowych wycieczek) oraz datę wstąpienia na Nasze Forum.
Dla mnie ww. daty to odpowiednio wrzesień 1986 r. i listopad 2001 r.
Być może znalazłyby się osoby, w przypadku których data "wirtualna" okazałaby się wcześniejsza niż ta rzeczywista, dotycząca realnego poznania Bieszczad. Ale czy to źle ?
Zainstaluje ktoś taką ankietę (np. w dziale OT) ?
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 05-02-2009 o 07:32
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki