Czołem !
witam wszystkie białogłowy oraz niedzwiedzie nie tylko bieszczadzkie![]()
Czołem !
witam wszystkie białogłowy oraz niedzwiedzie nie tylko bieszczadzkie![]()
Czołgiem ! Rafalko !
Przeczołgamy Cię.
Ja się jeszcze nie witałam. Witam się.![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Witam wszystkich serdecznie! jest to moje pierwsze i jedyne forum. Przed wyprawą w Biesy chciałam zrobić wstępne rozpoznanie i tak zostało. Kilka słów przedstawienia się. Raczej jestem konserwatystką (z ostrożności wobec pokus współczesnego świata) np. b. późno uznałam, że komórka jest do czegoś potrzebna (teraz korzystam, ale bez przesady). Internet mam od paru miesięcy i jestem już uzależniona, w głównej mierze od Forum Bieszczadzkiego. Mój nick narobił trochę zamieszania. Maciejka to stara ksywka mocno związana z moim życiem, jednak z przyczyn technicznych stała się maciej_ką. Kiedy wzięto mnie za macieja, stwierdziłam czemu nie. Nie chciałam, aby patrzono na mnie przez pryzmat płci, wieku, miasta itp. Te kilka inforamcji wystarczy by czuć do kogoś sympatię lub nie, niezależnie od jego wypowiedzi. Wiem bo, nick i awatar użytkowników wzbudza u mnie różne emocje: czułość jak ma w nazwie zwierzątko lub niechęć do kogoś co spuszcza łomot...i choć rozum mówi co innego to w podświadomości są już zakodowane pewne wrażenia. Trudno jednak stroić się w cudze piórka, więc szybko stałam sie sobą. Czuję się tu dobrze.
A ja...nie pamiętam więc witam sie na wszelki wypadek jeszcze raz-grzeczności nigdy dość!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Hej Maciej-ko! Z moją bieszczdzką koteczką(teraz torunianką)było akurat odwrotnie.Została Maćkiem ,bo na 100%miała być chłopczykiem.Wkrótce wyszło na jaw,że to MACIEJKA! A na nicki i awatary nie ma co się usztywniać,bo chyba nijak się mają do właścicieli! Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Ja coprawda nie nowa, ale poniekąd i owszem, więc witam;-))))
Wolę jak do mnie mówicie po imieniu i dlatego jak się dowiedziałam, że można tak zrobić to poprosiłam o zmianę nicka, za co jeszcze raz dziękuję!![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki