Cześć!
Tia, mój odwieczny problem porywania się na rzeczy, których nikt/mało kto, robił ;-)
Cóż, pójdę, opiszę i dam znać![]()
siema!
Zacząłem juz pisać o rykowisku, a nawet się nie przywitałem. Gdzie moje maniery...
Naprawiam ten błąd i mówię wszystkim CZEŚĆ!!!
pozdro!
Jedno pewne, na pewno się nie zawiedziesz. To klimatyczne pogranicze, pełne cerkiewek, miłych ludzi, dobrej kuchni. Polecam po drodze skansen w Swidniku, Kupele,Stropków.Bardzo jestem ciekawa twoich wrażeń i doświadczeń. Przykro o tym pisać, ale uważaj na sympatyczne maluchy, które kiedyś nas sprawnie okradły .Powodzenia!
WUKA
www.wukowiersze.pl
No to cześć
pozdrawiam
Marek
hej hej;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Witam, jestem nowy, fajnie coś takiego napisać bo tak w realu na tym świecie chodzę już prawie 50 lat. Zawsze lubiłem chodzić po górach, ale w tym roku wymyśliłem sobie że od Rabki przejdę sobie czerwonym szlakiem w Bieszczady. Niestety z konieczności nie w jednym etapie ale na raty. Do tej pory w dwóch odcinkach doszedłem do Chyrowej /Beskid Niski/. Mam nadzieję że we wrześniu w kolejnym wypadzie dojdę do Komańczy. Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio edytowane przez mamut ; 18-09-2010 o 23:08
Ano witaj na forum:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki