A no witaj człowieku ! Prawdą jest jednak że te góry maja w sobie jakąś magię która przyciąga niewiedzieć czemu . Tęsknota za przygodą , zmierzeniem się z pierwotną naturą ? Każdy ma swoją odpowiedź i niech tak pozostanie . Witaj .
A no witaj człowieku ! Prawdą jest jednak że te góry maja w sobie jakąś magię która przyciąga niewiedzieć czemu . Tęsknota za przygodą , zmierzeniem się z pierwotną naturą ? Każdy ma swoją odpowiedź i niech tak pozostanie . Witaj .
W końcu znalazłam. Powinna być natychmiastowa opcja przywitania po rejestracji :P
Witam wszystkich. rok w rok jadę w Bieszczady i za każdym razem mnie zaskakują.
I ja też się chciałem przywitać. Chadzam od czasu do czasu w Biesy z rodzinką, ale też chętnie bym się wybrał z jakimś towarzystwem np. w zimie.
sieeemka ! :)
Witamy na forum.
Ale z tym liczeniem na fachową pomoc ? ... to przesada.
Najlepiej liczyć na siebie.
Góry to takie miejsce, gdzie najlepiej liczyć na siebie. A wcześniej - dobrze jest - poczytać o tych którzy się przeliczyli.
Jasne Henek,,ależ to nieulega wątpliwości Leszku,, haha,tak zawsze mówił jeden kolega do drugiego,zawsze był z tego ubaw,
pozdrawiam
Półprawda - jeśli w tych górach, no nie, jak by chcieli co poniektórzy, "bezludnych", "dzikich", gdzie jakiś twór fantazji ludowej "mówi dobranoc", ONI obaczą, iż do końca starasz się sam sobie pomóc w sytuacji trudnej, zawsze możesz liczyć na życzliwość, pomoc, dodajmy bezinteresowną, napiszę nawet, że bezmiarem owej pomocy możesz być ... zaszokowany![]()
Dziękuje wszystkim za miłe i ciepłe przyjęcie.
MAAtylda historię trzeba przekazywać dalej.... ale nie na siłę- a z zaproszenia w miarę możliwości oczywiście skorzystam
Chris po zamojski to ja się drogach tylko poruszam...a jednoślad... hmmm może rowerek prezydenta (chyba mu prawko oddali- roweru już nie używa
)
a ludzie w Bieszczadzie wyjątkowi i bardzo chętnie pomagają- sam się nie raz o tym przekonałem
Ostatnio edytowane przez Pawelk ; 16-01-2009 o 00:43
Witaj!Czy "medicus" ma odniesienie do medycznej wiedzy?Może w takim razie i Twoja pomoc przyda się czasem,no moze choć porada!?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)