Witaj,witaj! I wszelkie "między" Bieszczadami przeczekuj wspólnie z nami.Pozdrawiam!
Witaj,witaj! I wszelkie "między" Bieszczadami przeczekuj wspólnie z nami.Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dzięki tak też i zrobię.
witaj ! ..z Radomia to już całkiem niedaleko W Biesy...zawsze jak mijam Radom , to tak się czuję.![]()
Witam wszystkich użytkowników forum.
W Bieszczadach na poważnie byłem w tym roku pierwszy raz i muszę przyznać że co najmniej się zauroczyłem. Chociaż w życiu miałem szczęście być i łazić po różnych górach, to jakoś żadne z nich nie wzbudziły u mnie czegoś takiego, sam nie wiem jak to nazwać. Od kiedy wróciłem z tygodniowych wakacji czuję się jak przyciągany przez jakiś wielki bieszczadzki magnes, czy coś w tym rodzaju. I przeglądając to forum widzę, że nie jestem wyjątkiem. To jakaś choroba?..
Poza tym chciałem bardzo podziękować, bo dzięki wszelkim informacjom i doświadczeniom użytkowników forum łatwiej było mi zaplanować wyjazd, wiedziałem jak przyjechać, gdzie spać, co jeść, którędy chodzić, etc. Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję, że moje krótkie bo tygodniowe doświadczenia też się komuś na coś przydadzą.
Pozdrawiam wszystkich tęskniących jak ja
Tak! Bieszczadzki bakcyl, to jest "taki mikrob co go wdychasz na wędrówce"...Tylko dlaczego jesteś smutny? Przypomnij sobie i nam ten pobyt relacją, która ucieszy! Pozdrawiam.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Cześć " smutny " zawsze chodząc po wysokich górach miałam wrażenie że one istnieją dla samych siebie a my możemy tylko po nich chodzić czy wspinać się. Będąc w Biesach czułam że te góry są dla ludzi, akceptują nas i wręcz zapraszają żeby w nich żyć. W yjątkowa aura i energia tych gór to właśnie ten Bieszczadzki bakcyl. Jak już się zaraziłeś to będzie z tobą, raz bardziej nasilony raz mniej. Jo tyż nowa -Witaj
Hej, to ja z tych nowych, etapami docieram do Bieszczad , doszedłem do Komańczy z zachodu, wróciłem dzisiaj domu po pięciodniowej wędrówce po Beskidzie Niskim i czekam na następną pełnię Księżyca z piękną pogodą by powrócić do Komańczy i iść dalej na wschód. Widziałem z daleka przy tej pięknej pogodzie POŁONINY. Wyglądały jak olbrzymie statki kosmiczne - niesamowite. Jelenie ryczały i spać nie dawały. Pozdrawiam wszystkich - mamut.
Dobrze jest mieć plan, mieć marzenia/
Niech Osławica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią kryją się piękne rejony
Niech granica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią też kryją się piękne rejony.
Uśmiechnij się - zapraszamy w Bieszczady.
Siemanko,
po Bieszczadach pałętam się od paru lat, ale dopiero teraz naszło mnie, by dotrzeć w rejony najdalsze i najdziksze, zapomniane. Ruszam pojutrze :D
Pozdrawiam Wszystkich
Kosinowy Człowiek
Witam wszystkich Bieszczadników.
Często bywałem na forum i "przysłuchiwałem" się różnym dyskusjom, przyszła kolej na wizyty bardziej oficjalne :)
Pozdrawiam, do zobaczenia w Bieszczadach.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki