Witojcie !
To jeszcze nie jest tak źle na forumie jeśli przysłuchując się różnym dysputom postanowiłeś się przysiąśc bliżej.
A co to sprawiło że z Wrocławia minąłeś tyle górek po drodze, aby zatrzymać się na samym końcu ?
Witojcie !
To jeszcze nie jest tak źle na forumie jeśli przysłuchując się różnym dysputom postanowiłeś się przysiąśc bliżej.
A co to sprawiło że z Wrocławia minąłeś tyle górek po drodze, aby zatrzymać się na samym końcu ?
Witajcie i bierzcie się za pisanie!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Witaj i aktywnie włącz się do dyskusji na forum.
pozdrawiam
Marek
Tak naprawdę nie zatrzymałem się na końcu, tylko wracam do początku :) Pochodzę z Podkarpacia i ilekroć odwiedzam rodzinne strony, staram się odwiedzić też Bieszczady.
Witaj!
Pozdrawiam
Przemek
wrocław i twój nik
toż to prawie lwowskie klimaty,aj
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Witam wszystkich :)
Zaglądam tu od dawna, choć sporadycznie, znalazłam nie raz kilka pożytecznych informacji - za co wszystkim forumowiczom bardzo dziękuję, a niestety do tej pory nie przywitałam się... Dziś siedząc do późna w pracy naszły mnie wspominki tegorocznego wyjazdu, więc zajrzałam i tym razem jednak się odezwę. Bieszczady mnie dotknęły jeszcze w liceum, ale potem była baaaardzo długa przerwa. Jednak od dwóch lat spełniam moją dawną tęsknotę i jesienny urlop to tylko Bieszczady.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki