Bieszczady... to jedno z tych miejsc, gdzie jedzie się tylko raz... by później tylko tam wracać. Wiem coś o tym. Witaj Emna!
Bieszczady... to jedno z tych miejsc, gdzie jedzie się tylko raz... by później tylko tam wracać. Wiem coś o tym. Witaj Emna!
Przyznaję się bez bicia, że rodowitą poznanianką nie jestem:) Pochodzę z pięknego miasta Łodzi. Do Pyrlandii przyjechałam na studia (kiedy to było?!) i tak już mi się zostało:)
Faktycznie, tutejsze więzi są godne pozzadroszczenia. Rodzinne, przyjacielskie, w ogóle - jakiś taki lokalny patriotyzm. W Łodzi to z kolei inna historia:)
siemka witam wszystkich , sorki ale chwile wcześniej odpisałem w jednym temacie, ale zauważyłem że nalezy sie najpierw przywitac więc naprawiam swoj błąd , więc jeszcza raz pieknie wszystkich witam.
witamy witamy :)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Witaj Michaś, rozgość się :)
dzieki zapewne sie rozgoszczę, wczoraj siedziałem do 3 w nocy czytajać forum i co dla mnie ciekawsze tematy. Szczerze mówiąc niektóre lekko dziwne tematy, poruszające kwestie typu, pierwszy wyjazd w bieszczady , gdzie iść, co mogę zobaczyć, co zabrać itp. , chyba młodzi ludzie są teraz jacyś tacy mało przygotowani do życia , pewnie era komputerów tak wpływa. Ale fajnie że jest takie forum gdzie , można się czegoś dowiedzieć od mądrzejszych ludzi , bardziej obeznanych w temacie, mam nadzieje że jak będe miał jakis problem to ktoś mi też pomoże .
Witam wszystkich serdecznie :)
i dalej sie idę zagłębiać w fascynującej lekturze w poszukiwaniu natchnienia na wakacyjny wyjazd w gronie szalonych potworków.
pozdrawiam wszystkich
j.acek
Witaj na forum, powodzenia w eksploracjach :)
Witajcie,
Bardzo ciekawe forum.
Szukam ludzi interesujących się tematem : traperów, mountain man, rendezvous i buckskinnerów.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki