Chyba jeszcze nikt się tu tak skrupulatnie nie przedstawił… Witaj!
Chyba jeszcze nikt się tu tak skrupulatnie nie przedstawił… Witaj!
Pozdrawiam
Przemek
Witaj ..witaj , nie złe "wejście "zaprezentowałeś, tylko wiedz ,że za bardzo tu nie znajdziesz "spółdzielni" (???)
ps. a tak nawiasem, na ilu forach działasz i się prezentujesz ?, to tak przy okazji się pytam.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Witaj na forumie !
Z przyjemnością witamy osoby otwarte do jakich bez wątpienia należysz.
Łosice???? to tak blisko mojego miejsca:)
Witaj w gronie ludzi "zarażonych" ale z całą pewnością nie spółdzielnią.
Ja też jestem żonaty od 89.
Witaj bracie![]()
Ja tez...:) Witaj!
na banhofie pizło dwie
patrz tam jako
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
witam serdecznie:)
Się nie przywitałam... To tak z kilkumiesięcznym poślizgiem - ...bry wieczór![]()
Witam.
Tak jak wiele osób piszących przede mną, na forum zaglądam od lat. Przez ten czas niejednokrotnie bliski byłem zarejestrowania się, ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz. Może dlatego, że w Bieszczady zwykle jeżdżę sam, poza wioskami, szlaków i ludzi unikając. Tak widzę te "moje biesy", tak też widziałem forum. Ale, że z wiekiem człowiek się zmienia....Tak na prawdę, to poczytałem trochę Waszych postów społecznościowych (czego dotąd nie robiłem- o Waszych spotkaniach, KIMBach, poezji itp.) i ta atmosfera forum bardzo mnie ujęła. Bo czyż nie fantastycznie jest poznać sympatycznych ludzi- w dodatku podzielających nasze pasje... Chyba rzeczywiście się starzeje;-))
Jeszcze raz serdecznie witam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki