Mam nadzieję,że nie dostanę kopa od założyciela wątku.Jestem tutaj i tylko tutaj bardzo nowy. Nie umiem ładnie się wyrażać,czasem uda się nawet byka ort. palnąć. Mimo to witam wszystkich bardzo serdecznie. Odnoszę wrażenie,że znam Was wszystkich piszących na tym forum,jestem tu gościem od pół roku.Już ponad pół wieku tuptam po Matuszce Ziemi,ale jak śpiewa A.Sikorowski,życie zaczyna się po pięćdziesiątce,tylko trzeba ją wypić.Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich.
o jenyyy ... ale wstyd... nie przywitałam sie:
jestem chwastek ... jestem tu nowa
jest mi bardzo miło .. i takie tam
chyba nigdzie stąd nie pójde ...
pozdrawiam
ps. i jestem straszną gapą bo nie zauważyłam wczesniej tego wątku![]()
Ostatnio edytowane przez chwastek ; 18-03-2009 o 13:33 Powód: gapiostwo
Witam rówieśnika /tak myślę/ Czuj się tutaj dobrze.
Pozdrawiam
bertrand236
Wyrwac chwasta wyrwac chwasta...... Witaj chwaściorku.....
Witam oczywiście, również Białego... :)
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Witajcie oboje i bawcie się tu dobrze![]()
Witajcie!![]()
Pozdrawiam
Przemek
Jako świeżak na tym forum również witam wszystkich serdecznie. Leśnikuję sobie pod Hrubieszowem i jeśli nie na żywo to śledzę co tam w Bieszczadach słychać choćby i wirtualnie. Pozdrawiam Was staropolskim Darz Bór!
Robson
Dzięki za miłe powitanie i [taką mam nadzieję] przyjęcie do Waszego grona.Niestety,na tę chwilę tylko chłonę wieści z Bieszczadów.Sam nie mogę nic dodać w tym temacie, ale może i dla mnie zaświeci bieszczadzkie słońce. Dziękuję i pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)