Witam wszystkich,
nie znalazłem takiego wątku więc założyłem nowy, pozdrawiam wszystkich i przy okazji wszystkiego dobrego w nowym roku![]()
Witam wszystkich,
nie znalazłem takiego wątku więc założyłem nowy, pozdrawiam wszystkich i przy okazji wszystkiego dobrego w nowym roku![]()
Witaj na Forum. Przeniosłem gdzie trzeba.
Hej.
Ja też śledzę forum od pewnego czasu. Niestety z braku czasu zbyt rzadko tu zaglądam. Ale moja 2-miesięczna obecnie córcia jest coraz starsza, także jest szansa, że się poprawię. Mam na imię Mariola-35lat i jestem z Warszawy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Witaj ! rozgość się tutaj...oby czasu starczyło!!
-''były'' warszawiak
witam bieszczadników i wszystkich miłosników górek...mieszkam w Lublinie, mam ponad pół wieku, po górkach chodzę 30 lat, co roku przynajmniej 2 razy w Bieszczadach, pozdrawiam i do zobaczyska na szlaku
Ano witaj do zobaczyska na szlaku:)
to witaj :)
Witam wszystkich!,w biesach nie byłem wieki...chyba ostatni raz w 87r,ale nie pochodziliśmy sobie...obecnie mieszkam w Wawie,dziś właśnie zakupiłem plecak i buty i czekam na maj;-),może w końcu będę mógł jeżdzić cyklicznie dwa razy do roku.
Mam kilka pytań,ale o tym może w innym miejscu.
Pozdrawiam!
Witamy, witamy i nastrojowej muzyki słuchamy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)