witam bieszczadników i wszystkich miłosników górek...mieszkam w Lublinie, mam ponad pół wieku, po górkach chodzę 30 lat, co roku przynajmniej 2 razy w Bieszczadach, pozdrawiam i do zobaczyska na szlaku
witam bieszczadników i wszystkich miłosników górek...mieszkam w Lublinie, mam ponad pół wieku, po górkach chodzę 30 lat, co roku przynajmniej 2 razy w Bieszczadach, pozdrawiam i do zobaczyska na szlaku
Ano witaj do zobaczyska na szlaku:)
to witaj :)
Witam wszystkich!,w biesach nie byłem wieki...chyba ostatni raz w 87r,ale nie pochodziliśmy sobie...obecnie mieszkam w Wawie,dziś właśnie zakupiłem plecak i buty i czekam na maj;-),może w końcu będę mógł jeżdzić cyklicznie dwa razy do roku.
Mam kilka pytań,ale o tym może w innym miejscu.
Pozdrawiam!
A no witaj człowieku ! Prawdą jest jednak że te góry maja w sobie jakąś magię która przyciąga niewiedzieć czemu . Tęsknota za przygodą , zmierzeniem się z pierwotną naturą ? Każdy ma swoją odpowiedź i niech tak pozostanie . Witaj .
Witamy, witamy i nastrojowej muzyki słuchamy.
Skoro wszyscy to i ja... Witam serdecznie miłośników Bieszczad. Patrząc na ten portal muszę stwierdzić że jestem wielką szczęściarą !! W Bieszczadach się urodziłam, w Bieszczadach się wychowałam i w Bieszczadach mam zamiar spędzić moje życie... (pomimo mojej chwilowej emigracji) Jestem pod ogromnym wrazeniem jak wielu ludzi jest zafascynowanych biesami. CZytajac fora, wasze wypowiedzi jak sercem jestecie blisko bieszczad z rónych zakadków polski , jak szukacie przynajmniej chwili zebyie mogli tu przyjecha to lapie sié za glowe z niedowierzaniem. Poklony dla Bieszczadników![]()
Witaj !![]()
Anioły zawsze mile widziane
pozdrawiam
Długi
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki