Witojcie Kumie na Forumie !
a tak z ciekawości : byłeś już w Bieszczadach ?
Witojcie Kumie na Forumie !
a tak z ciekawości : byłeś już w Bieszczadach ?
Świeżak ze mnie. W Bieszczadach jestem pierwszy raz.
Witaj i mam nadzieje, że nie ostatni?!
pozdrawiam
Marek
Pewnie, że nie ostatni. Pięknie tu!
Hej!
Bieszczady to spora część mojego życia. Każde wakacje między 7 a 17 rokiem życia, SBN Tworylne, rodzice prowadzący przez chwilę Rawki, mama bazę w Wetlinie, ba... nawet patent żeglarski zrobiony na Solinie, a nie na Mazurach.
Może ktoś z Was kiedyś minął mnie na szlaku, z rodzicami, a z nami "czipsy" czyli dwie rude spanielki i czarną sznaucerkę... wiele lat temu.
Bieszczady to wspomnienie najpiękniejszych dni, dlatego od lat tam nie jeżdżę - nie chcę patrzeć jak się zmieniają... chętnie z Wami pogadam i powtrącam swoje trzy grosze
Pozdrawiam,
Kasia
Witaj ! ...
być może ja cię mijałem...kupę czasu spędziłem na Tworylnym i okolicach...Warto się wybrać i skonfrontować wspomnienia. Jeszcze jest kilka fajnych miejsc !
Pozdrawiam !
Dogrzebałam się do przecudnych zdjęć z któregoś zwijania bazy - uh, pomyśleć, jak się ekipa dobrze bawiła, wcale nie na trzeźwo. Na Tworylnem nauczyłam się jeździć konno - pod obecność Iglopolu. Ha, nawet zaliczyliśmy kawałek Rainbow (choć poważnie się zastanawiam, jakim cudem moi rodzice pozwolili nam do nich chodzić - ja bym pewnie moich dzieci nie puściła ). Może uda mi się coś wrzucić na forum, jak opanuję technikę.
OK. zapewne dla wielu z nas , to będzie fajna dokumentacja
Bry:) judzi jestem, dla rodziców Marcin:) w Bieszczadach bywałem i teraz częściej bywać zamierzam:) zobaczymy, co wyjdzie z planami
Witaj Z planami wychodzi jak zawsze dlatego najlepszym planem jest brak planu. Na Bieszczady uważaj - zasysają :) To nie my je wybieramy lecz one nas. Ale filozofią pojechałam.
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki