Kielce kłaniają się Kielcom. nie takie znowu szare to nasze CK.
Właśnie się zastanawiam. Może stopem, może PKSem. Jak na razie w głowie urodził mi się plan zwiedzenia starych, opuszczonych wsi i jestem na etapie zbierania materiałów i informacji (jak dotąd udało mi się zdobyć mapy przedwojenne Bieszczad). Mam nadzieję, że na forum znajdę wiele przydatnych wiadomości, które ułatwią mi zaplanowanie cudownej wyprawy.
A witam serdecznie Kielczanina![]()
Witam wszystkich miłośników Bieszczad! Miło mi dołączyć do tego zacnego grona.
Witam wszystkich Bardzo serdecznie :)
Gośka z południa Polski a dokładniej z okolic Bielska Białej :)
cześć Gośka
Witamy równie serdecznie Gośkę![]()
Witam Rudego i Hipisa serdecznie![]()
bertrand236
DżemDobry...
cholera... łażę po forum od tygodnia z okładem i... zastanawiam się do teraz jak się tu przywitać...
Ech, życie...
Cóż mogę o sobie? Że lat mam 34, że mieszkam w Łodzi... Te 34 lata t taka mała ściema, bo koniec świata zapowiada moje 35 urodziny. Toż są 21-12... Czymże ja sobie na taki prezent zasłużyłem - nie wiem... :)
W Łodzi mieszkam od +/- 13 lat, kiedy to nieopatrznie zacząłem tu studia... Ot, potem Córka, ślub i takie tam... potem kolejna dwójka i rozwód.
My rządzim światem, nami KobietyTeraźniejsza Kobieta jest za to Cudem :) Ale o tym na innym forum :D
Co do Bieszczadów... zakochany jestem w nich od lat... jakichś 20tu. Teraz z racji finansowego dołka rzadziej w nich bywam, ale to sytuacja przejściowa. Wszak pochodzę z Sandomierza, a stamtąd w Bieszczady miałem połowę drogi :)
Chciałbym.... przeprowadzić się w Bieszczady. Myśl ta coraz mocniej, coraz częściej świta gdzieś pod kopułą... Spakować to, co najpotrzebniejsze, kupić UAZa i jak w dowcipie o studentce z Bieszczad - pier...ąć to wszystko i wyjechać w Bieszczady...
(Byle tylko zasięg radiowej Trójki był)
Bieszczady zlazłem niejednokrotnie, ale ich nigdy dość. Dopiero kilka dni temu jednak trafiłem na to forum... Strasznie cieszę się, uśmiecham - że jestem w Bieszczadach :)
Pozdrawiam,
Mr. Q. (ubłocony)
Witam Ubłoconego z nadzieją, że może kiedyś spotkamy się na szlaku bieszczadzkim
Pozdrawiam
Aktualnie 16 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 16 gości)
Zakładki