A powitać! Trójka odbiera. W maju udało mi się nawet na takim radyjku z telefonu posłuchać koncertu Martyny Jakubowicz.
A dziękuję, Piskalu Szanowny za info. Wiem, że działa, bo zawsze towarzyszy mi w jeździe do - i z Bieszczadu :) Nie sprawdzałem chyba tylko w Nasicznem :) Ale skoro wszędzie, to wszędzie. :)
Witam Wszystkich!
...forum śledzę od jakiegoś czasu,czytając sporo sie dowiedziałem...ciekawe relacje,te fotograficzne też...góry to magia,a moze tylko takie odnoszę wrażenie...
pozdrawiam
Endo
ps.pochodzę z małej wioski z okolic Makowa Maz...obecnie duże miasto,ale pewnie skończę swój epizod w stronach rodzinnych...
Ostatnio edytowane przez Endo ; 03-12-2012 o 11:56
Witaj, Endo :)
mnie Forum witało raptem kilka dni temu, ale... ciepło tu i miło. Zapraszamy :)
witajcie więc -obaj![]()
Witam,
jestem tutaj od kilku dni ale jeszcze nie miałam okazji sie przywitać. Na forum zdarzało mi się zaglądać, ba, nawet byłam zalogowana kiedyś kiedyś, ale jak to bywa z haslami, loginami... czasami trzeba założyć nowe jak się zapomni <bezradny>.
Bieszczady odkrywam od kilku lat, za każdym razem coś nowego tam znajdę, albo stare na nowo... wierzę, że dzięki forum odkryję kolejny nowy ich wymiar.
No więc: witam! :)
tak, wymiar kulinarny bieszczadów to jeszcze szerokie pole do odkrycia dla mnie. Za czasów studenckich.. i chudszych... konserwa turystyczna z chlebem i keczupem (wariant rozszerzony) a w sezonie co natura da, w zupełności wystarczały... ale tak, turystyka kulinarna po bieszczadach może być na pewno ciekawym doświadczeniem :)
3.jpg
...hmmm...takich pomidorków koktajlowych to za naszych czasów nawet na pańskich stołach nie było...a co mówić na bieszczadzkim szlaku.
Wzruszyć się to ja mogę na widok cebuli
Pozdrawiam
Witaj na forumie. Ta zbieranina prze-najróżniejszych barwnych postaci nie jedno Ci wzbogaci.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)