Dzięki, Piskal za tak cudną wiadomość ; ). Czyli można bez zbędnych ceregieli. Cieszę się i pozdrawiam cały skład.
Dzięki, Piskal za tak cudną wiadomość ; ). Czyli można bez zbędnych ceregieli. Cieszę się i pozdrawiam cały skład.
Witam wszystkich Tubylców.
Dotarłem do Was po ponad dwu latach intensywnej eksploracji lasów bieszczadzkich. Od lutego 2011 - kiedy to zostaliśmy z żoną zaproszeni w Bieszczady - do dzisiaj, każdy wspólny urlop trwający co najmniej tydzień, spędzamy w naszych ukochanych górach, u kochanej Pani Zosi. Nazbierało się już tych wypadów całe sześć, tak, że czujemy się tam bardziej u siebie, niż tutaj, na nizinach. Najbardziej żałujemy, że mieszkamy tak daleko (650km od Zosi) i nie możemy częściej bywać wśród buków i górskich potoków.
Myślę, że teraz, po znalezieniu tego forum, będzie mi lżej wytrzymać do następnego urlopu, który już niebawem, bo w sierpniu. W końcu jestem przecież w Bieszczadach - jak parę postów wyżej napisał Piskal.
--
Jurek
Witam Wszystkich Serdecznie !
Witam archie i Tomasza33.![]()
Witam wszystkich mieszkańców i miłośników naszych Bieszczad.
Ja mieszkam w Wałczu i bieszczadzkie ścieżki i klimaty zacząłem poznawać jakieś 5 latek temu,i tak co roku moja wiedza powoli rośnie.
W tym roku urlop oczywiście BIESZCZADY jak zwykle z grupą kolegów i przyjaciół.
Pozdrawiam wszystkich miłośników tego ciekawego zakątka naszego kraju :)
Niedawno ja witałem się z użytkownikami forum, teraz mogę witać "młodszych" od siebie ;-) .
Witam Tomasza33 i wako.
Hej
Tak myślałam, że gdzieś tu będzie taki temat :P A więc zanim zarzucę Was znawców pytaniami - witam! Z Bieszczadami nie mam nic, ale to nic wspólnego, nawet nigdy tam nie byłam. Do rejestracji skłoniła mnie chęć dopisania do poprzedniego zdania słówka "jeszcze"22 lata, studiuję w Gdańsku, nawet butów trekkingowych jeszcze nie mam, ale to się mam nadzieję do wiosny zmieni :D
Pozdrawiam,
Dominika.
Witaj Dominiko bez butów trekkingowych!Czuj się tutaj, jad wsród dobrych znajomych.
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)
Zakładki