Pozdrawiamy i my! Do spotkania w jakiejś chatce lub pod krzakiem![]()
Pozdrawiamy i my! Do spotkania w jakiejś chatce lub pod krzakiem![]()
Witaj na forum! Zrobiłeś mi smaka z tą kawą z ogniska.. dodałabym jeszcze -kawa z ogniska z menażki, smak i zapach niepowtarzalny:)
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Witam wszystkich serdecznie :)
Ja również witam! Mieszkam w Sudetach, ale wakacje zawsze spędzam w Bieszczadach :) Do zobaczenia na szlakach, a wcześniej tutaj :D
.... dżieńdoberek...
Witaj i do zobaczenia na bieszczadzkich szlakach
pozdrawiam
Marek
Witam wszystkich
Dopiero po miesiącu pobytu na forum trafiłem na miejsce. z którego należy startować. Przepraszam i już naprawiam się.
Mogę określić siebie jako fana Bieszczad, odwiedziłem je zaledwie dwukrotnie i to przed wiekami w '76 i '77 roku. Jest to zdecydowanie za mało by cokolwiek wiedzieć a tym bardziej wypowiadać się na ich temat. Ciągnie mnie jednak stale w tamte strony, liczę więc, że pozwolicie mi oglądać Bieszczady dzięki Waszym relacjom i zdjęciom.
Tęskniący z Podlasia
Witam :) Od bardzo dawna ciągnęło mnie w Bieszczady , ale jak to w zyciu bywa , dopiero od kilku lat udaje się realizować plany .Pochodze z Zakopanego , Tatry przechodziłem praktycznie całe, wiec i doświadczenie na górskich szlakach jakies tam posiadam . Miedzy czasie inne góry również odwiedzałem , ale jednak w Bieszczadach odnalazłem cos co przyciąga i każe z roku na rok się tam ponownie wybierac :) Jako miejsce zakwaterowania , wybraliśmy Smerek i jak się okazało jest to decyzja trafiona , mieszkamy w domkach i jak już wspomniałem , od pieciu lat jesteśmy tam stałymi bywalcami . Oczywiście będę czytał i uczestniczył czynnie na łamach forum , będę zadawał pytania i szukał odpowiedzi , a jeśli gdzies na szlaku zobaczycie ludzi w koszulkach z napisem "pierdoły bieszczadzkie" :) to właśnie my :D. Pomysł na koszulki z takim napisem , poparty jest gafami jakie za każdym razem udaje nam się popełnić , a ze dystans do tego i samych siebie mamy odpowiedni , stąd właśnie taki napis :) Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia - Marek.
Witam serdecznie bieszczadzką braćPozdrowienia znad morza
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)