A możesz coś bliżej? Czy Misiek z N........ to Ty?
A możesz coś bliżej? Czy Misiek z N........ to Ty?
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Dzień Dobry. Nigdy nie byłem w Bieszczadach. Od 25 lat uprawiam muzykę turystyczną (aktywnie, także w zespołach tego nurtu), ale bez uprawiania turystyki górskiej. Od 25 lat śpiewam, obok piosenki studenckiej, turystycznej, poezji śpiewanej czy żeglarskiej także piosenki ukraińskie, łemkowskie... ta dzisiejsza rejestracja to być może pierwszy krok w stronę bieszczadzkich szlaków (tak jak odwiedzenie Wołynia, chociaż z tymi ziemiami nie łączy mnie żadna historia, a może łączy?). Oby...
Witam serdecznie szanownych państwa forumowiczów. To że jestem na tym forum to nie przypadek, człowieka ciągnie w góry i szuka informacji i w ten sposób państwa znalazłem. Mam na imię Kuba, lat 41, pochodzę z Elbląga ale pracuje w niewielkim mieście w woj. Zachodniopomorskim. Bieszczadami zafascynowałem się jakieś 2o parę lat temu kiedy byłem na obozie harcerskim w Nasicznem. (Nasiczne jest śliczne!). Od 2 lat jeżdże we wrześniu w góry, planuję robić to częściej o ile praca pozwoli, mam nadzieję że dzięki podpowiedziom tu zaglądających i piszących będę mógł optymalnie wykorzystać czas spędzony. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku :) PS profil uzupełnię w zdjęcie jak tylko się ogarnę![]()
Witaj
bertrand236
czołem wszystkim :)
Czołem Tobie!
Pozdrawiam
bertrand236
witajcie wszyscy :)
Witaj Ty!
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki